Az olasz márvány innovációja: bemutatta lenyűgöző kültéri designkatalógusát a KREOO

Gazdag, ezeréves örökséget formál a kortárs design egyik egyedi márkájává az olasz márványmanufaktúra, a KREOO. A gyártó csapata az antik görög és római alapokhoz nyúl vissza, amikor kortárs alkotásaiban a harmónia megteremtése, az anyag legnemesebb használata a céljuk – szépséggel, játékossággal, egyediséggel fűszerezve.

A márványgyártás olasz hagyományához a KREOO hosszú ideje csúcskategóriás termékekkel csatlakozik, a márka történetének pedig fontos szereplői azok a neves tervezők – Enzo Berti, Marco Piva, Matteo Nunziati és Sebastiano Zilio – akikkel együttműködnek új termékeik megalkotásakor. Az utolsó kollaborációjuk a francia design megkerülhetetlen építésze, Christophe Pillet nevéhez köthető.

2024-ben a KREOO a milánói Salone del Mobile kiállításon mutatta be újdonságait, illetve megújult kültéri katalógusát, amelyben mostantól egymás mellett szerepelnek az elmúlt évek legszebb outdoor szépségei.  

KEIR ülőbútor

A KEIR ülőbútor megalkotásakor a tervező Enzo Berti a márványt úgy dolgozta fel, mintha egy víz által formált és csiszolt kavics lenne. A különböző formájú asztalok és ülések szabadon elhelyezhetők a térben, beltéren és kültéren is. A lágy vonalak két vagy három egymáson pihenő elem találkozásából születnek, különleges találkozásban megmutatva a márvány örök magabiztosságát és a formák lágyságát. Az ülőbútor a Kreoo kínálatában elérhető nyolc különböző márványtípusból valósítható meg.

EVER pad

Christophe Pillet tervezte ezt a letisztult, elegáns padot a KREOO számára, amely geometrikus márványbordákkal készült és amelyen lehetőség van párnák vagy egyedi ülések elhelyezésére. Beltéren és kültéren is használható, harmóniát és egyensúlyt sugárzó, örök bútor.

WISH váza

A Wish egyfajta szimbóluma is lehet annak a tudásnak, amelyet a KREOO minden egyes munkájában ötvöz: a márványfeldolgozással legmagasabb szintje találkozik a kézműves hagyományok tudásával, teljesen egyedi megjelenést és különleges textúrákat létrehozva. A váza igazi ékkő lehet az enteriőrben, akár beltéren, akár kültéren használjuk.

Facebook
LinkedIn